ancic
CONTACTLINKS
 
1
1

Archives: February 2006

INA lanseaza Programul de Formare Specializata destinat functionarilor publici de conducere, pentru anul de studiu 2006

Institutul National de Administratie  lanseaza Programul de Formare Specializata destinatfunctionarilor publici de conducere, pentru anul de studiu 2006.Programul se adreseaza functionarilor publici de conducere din cadrulautoritatilor si institutiilor publice centrale si locale, persoanelor care ocupa sau care ar putea ocupa functii de conducere în cadrul autoritatilor si institutiilor publice centrale si locale.

Prin structura sa, programul vizeaza dezvoltarea competentelormanageriale ale functionarilor publici de conducere, în scopulgestionarii eficiente a activitatilor specifice posturilor pe care le ocupa, cu accent pe specializarea în domeniile: Guvernare Moderna si Dezvoltare Locala si Managementul Afacerilor Publice Europene. Totodata, programul îsi propune sa formeze functionari publici pentru o cariera manageriala în administratie publica, care sa contribuie la dezvoltarea unui serviciu public performant în România.

Pentru mai multe detalii contactati INA prin:
Raluca Ivanescu, Director cabinet Director General
Institutul National de Administratie - INA
Mobil: 0729-550.453
E-mail: raluca.ivanescu@ina.gov.ro
www.ina.gov.ro

Dana Stanculescu - Secretar ANCICInstitutul pentru Politici Publice sprijina realizarea unui management performant al serviciilor publice

 

Institutul pentru Politici Publice (IPP) organizeaza în zilele de vineri 10 şi sâmbătă 11 februarie 2006 la sala de conferinte a Hotelului International din Sinaia, judeţul Prahova, sesiunea practică de lucru privind importanţa, crearea şi administrarea unui management performant  în administraţia publică locală din România, bazat pe indicatori de performanţă. Sesiunea se referă la indicatori de performanţă corespondenţi atribuţiilor consiliilor judeţene din România.

 La acesasta sesiune a fost invitata sa participe si Asociatia Nationala a Centrelor de Informatii pentru Cetateni.

Institutul pentru Politici Publice, prin desfăşurarea în 2006 şi 2007 a unui amplu program privind crearea, folosirea şi monitorizarea unor indicatori de performanţă în administraţia publică locală, cu sprijinul Ambasadei Britanice la Bucureşti, vine în mod concret în sprijinul eforturilor întreprinse de administraţie în scopul unui management transparent şi performant al serviciilor publice.

Proiectul IPP se bucură de sprijinul Unităţii Centrale pentru Reforma Administraţiei Publice (UCRAP), din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Vom reveni cu amanunte.
Dana Stanculescu - Secretar ANCICJanuary 2009

December 2008

April 2008

December 2007

July 2007

May 2007

March 2007

January 2007

December 2006

November 2006

September 2006

July 2006

June 2006

May 2006

February 2006

December 2005

November 2005

July 2005

June 2005

cerc ARHIVA STIRI
 
Cauta în site: