ancic
CONTACTLINKS
 
1
1

Legea salarizarii unitare a functionarilor publici va intra in dezbatere publica in luna septembrie

Agentia Nationala a Functionarilor Publici a transmis pe data de 14 septembrie 2006, catre structurile asociative din administratia publica locala si centrala, raportul “Opţiuni pentru un sistem unitar şi durabil de salarizare a funcţionarilor publici”.


Comentariile si sugestiile primite din partea celor interesati vor fi dezbatute in cadrul sedintei Comisiei Interministeriale.


Membrii ANCIC care doresc sa primeasca forma electronica a acestui raport pot transmite o solicitare scrisa la adresa dana.stanculescu@bucuresti-primaria.ro.


Dana Stanculescu - Secretar ANCIC


 Codul de conduita a functionarilor publici in dezbatere publica

Pe site-ul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici  se afla proiectul de lege  pentru modificarea şi completarea Legii nr.7/2004 privind Codul de conduită a funcţionarilor publici. Pentru detalii accesati http://www.anfp-map.ro/proiecte_de_acte_normative.php.


Dana Stanculescu - Secretar ANCIC


 Masurarea performantei in administratia publica locala din Romania


In contextul masurilor de reforma care promoveaza eficienta managementului serviciilor publice in administratia publica locala din Romania, Institutul pentru Politici Publice (IPP) a adus in dezbaterea publica o tema care influenteaza decisiv acest proces: utilizarea indicatorilor in evaluarea performantei consiliilor judetene din Romania. In dezbatere, IPP a folosit ca argumente o serie de date publice din activitatea consiliilor judetene in domeniile: drumuri si poduri judetene, protectia copilului, precum si institutiile de cultura subordonate consiliului judetean (biblioteca si muzeul judetean) ce au fost analizate si integrate intr-o aplicatie on-line (baza de date interogabila). Baza de date este accesibila gratuit pe site-ul IPP.


Dezbaterea in cadrul careia s-a lansat baza de date cu indicatori de performanta propusi de IPP in domeniile analizate si mentionate mai sus, a avut loc vineri, 22 septembrie 2006, Sala Valahia, Hotelul Crowne Plaza, Bdul. Poligrafiei, nr. 1, sector 1, Bucuresti.


Mai multe detalii gasiti pe site-ul IPP la adresa www.ipp.ro


Dana Stanculescu - Secretar ANCIC 
cerc ARHIVA STIRI
 
Cauta în site: