ancic
CONTACTLINKS
 
1
1

Institutul pentru Politici Publice sprijina realizarea unui management performant al serviciilor publice

 

Institutul pentru Politici Publice (IPP) organizeaza în zilele de vineri 10 şi sâmbătă 11 februarie 2006 la sala de conferinte a Hotelului International din Sinaia, judeţul Prahova, sesiunea practică de lucru privind importanţa, crearea şi administrarea unui management performant  în administraţia publică locală din România, bazat pe indicatori de performanţă. Sesiunea se referă la indicatori de performanţă corespondenţi atribuţiilor consiliilor judeţene din România.

 La acesasta sesiune a fost invitata sa participe si Asociatia Nationala a Centrelor de Informatii pentru Cetateni.

Institutul pentru Politici Publice, prin desfăşurarea în 2006 şi 2007 a unui amplu program privind crearea, folosirea şi monitorizarea unor indicatori de performanţă în administraţia publică locală, cu sprijinul Ambasadei Britanice la Bucureşti, vine în mod concret în sprijinul eforturilor întreprinse de administraţie în scopul unui management transparent şi performant al serviciilor publice.

Proiectul IPP se bucură de sprijinul Unităţii Centrale pentru Reforma Administraţiei Publice (UCRAP), din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Vom reveni cu amanunte.
Dana Stanculescu - Secretar ANCICProgramul de lucru cu publicul in cadrul institutiilor publice

Executivul a decis modificarea HG nr. 1723/2004 privind aprobarea programului de masuri pentru combaterea birocratiei in activitatea de relatii cu publicul, dupa dezbateri intre reprezentantii executivului si cei ai sindicatelor din administratia publica. Conform noilor modificari programul de lucru cu publicul cadrul institutiilor publice se va stabili astfel incat sa se asigure accesul cetatenilor in zilele lucratoare intre orele 8,30-16,30, iar conducatorul institutiei va stabili o zi pe saptamana in care programul de lucru va fi pana la orele 18.30. Pentru mai multe detalii accesati link-ul http://www.administratie.ro/articolenou.php?articol_id=5114.

Dana Stanculescu - Secretar ANCICA aparut site-ul www.domnuleprimar.ro

 


Detalii ...


 
cerc ARHIVA STIRI
 
Cauta în site: