ancic
CONTACTLINKS
 
1
1

Cafeneaua publica - o noua metoda de dialog activ

Centrul de Resurse pentru participare publica (CeRe) a lansat miercuri, 26 martie a.c. studiul „Exista participare publica in Romania? Participarea publica intre legislatie si eficienta - editia 2007”. Elaborarea studiului si promovarea acestuia au fost realizate cu finantare din partea The Balkan Trust for Democracy – A project of the German Marshall Fund si Agentia pentru Strategii Guvernamentale.Acest eveniment a fost organizat sub forma unei cafenele publice.Cafeneaua publica reprezinta o metoda de dialog activ prin care CeRe si propus sa realizeze o dezbatere publica intr-o maniera mai putin formala, rezultatele cercetarii asupra nivelului de participare publica din Romnania.


Mai multe detalii pe www.ce-re.ro .


Dana STANCULESCU - Secretar General ANCIC SARBATORI FERICITE!

Conducerea ANCIC doreste tuturor membrilor si colaboratorilor asociatiei un Craciun Fericit si un An Nou cu sanatate, multe bucurii si realizari!


LA MULTI ANI!Sistem unic de panotaj in serviciile publice

Executivul a adoptat sistemul unic de panotaj pentru serviciile publice. Prin acest sistem cetatenii vor fi informati in legatura cu termenele legale de eliberare a documentelor si cu modul in care trebuie sa fie tratati de functionari.


Fiecare functionar public trebuie sa inteleaga ca este functionar al statului, in slujba cetateanului si ca are obligatia sa serveasca cetateanul.


Mai multe detalii aflati la adresa: http://www.administratie.ro/articolenou.php?articol_id=13597


Dana Stanculescu - Secretar ANCIC 
cerc ARHIVA STIRI
 
Cauta în site: