ancic
CONTACTLINKS
 
1
1

Proiecte PHARE pentru reforma administrativa, pana la 15 august

Proiecte Phare pentru reforma administrativa se pot depune pana la 15 august la Unitatea Centrala pentru Reforma Administratiei Publice (UCRAP) din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA).

Prefectura Capitalei a mediat o intalnire intre reprezentantii administratiilor publice locale ale Capitalei si serviciile implicate, prilej cu care specialistii din administratie au fost instruiti cu privire la conditiile si criteriile care trebuie urmate. Mai multe detalii gasiti la adresa


http://www.administratie.ro/articolenou.php?articol_id=13568


 Resurse legislative - Referendum 19 mai 2007

Asociatia ProDemocratia prin intermediul APD Club Timisoara, in cadrul proiectului "Resurse pentru Democratie", pune la dispozitia publicului:


- Legislatie cu caracter general care reglementeaza organizarea si desfasurarea referendumurilor in Romania;
- Buna practica si recomandari internationale;
- Referendumuri organizate in Romania;

- Referendumul privind suspendarea presedintelui Traian Basescu

 


 

Daniela Stanculescu - Secretar ANCIC


Un site in sprijinul ideii tale

Site-ul www.fonduri-structurale.ro ofera informatii relevante si de ultima ora in ceea ce priveste stadiul pregatirii Romaniei pentru gestionarea fondurilor structurale si de coeziune alocate Romaniei in perioada 2007-2013. Structural Consulting Group, initiatorul acestui proiect, este un consortiu de companii si profesionisti care are ca obiectiv sustinerea autoritatilor si institutiilor locale, regionale si nationale prin asistenta tehnica si consultanta in accesarea si implementarea atat a programelor PHARE, cat mai ales a Fondurilor Structurale si de Coeziune din perspectiva dezvoltarii sustenabile prin proiecte. Acest site poate fi util celor care doresc sa acceseze fonduri structurale si poate ajuta in scrierea propunerilor de finantare.


Dorim succes initiatorilor acestui proiect!


Dana Stanculescu - Secretar ANCIC 
cerc ARHIVA STIRI
 
Cauta în site: