Asociația Națională a
Centrelor de Informații
pentru Cetățeni
EVENIMENTE

 

Intalnirea oficiala A.N.F.P. - A.N.C.I.C.- G.R.A.S.P.
- 31 august 2004 -
Bucuresti

Marti 31 august 2004 la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici , strada Smardan nr. 5 a avut loc o intalnire oficiala intre ANCIC reprezentata de d-na Dana Stanculescu , Secretar General al ANCIC si Felix Cristea, Director Executiv ANCIC, GRASP in calitate de finantator al ANCIC reprezentata de d-na Teodora Stefanescu Director DCB GRASP si ANFP reprezentata de dl. Birtalan Joseph, Vicepresedinte ANFP si Ciresica Butiu, Purtator de Cuvant ANFP.

Pe parcursul intalnirii s-au discutat modalitati in care se poate incheia un parteneriat intre ANCIC si ANFP in care ANCIC sa ofere suportul informational si organizational in dezvoltarea unui Centru de Informatii in cadrul ANFP. Acest centru va deservi in atat cetatenii care solicita informatii de interes public cat si fuctionarilor publici din administratia publica locala si centrala.

Pe parcursul intalnirii s-au discutat aspecte legate de identificarea serviciilor ce pot fi oferite de acest centru. Acest centru de informare si documentare se doreste a oferi informatii cu privire la legislatie, concursuri, codul de conduita al functionarului public si asistenta in dezvoltarea de cariera in administratia publica. Detaliile cu privire la incheierea parteneriatului si inceperea colaborarii efective se vor discuta intr-o viitoare intalnire.

 

[ evenimente]