Asociația Națională a
Centrelor de Informații
pentru Cetățeni
MANUALUL
CIC

Capitolul II . Crearea unui Centru de informații pentru cetățeni


[ inapoi ]


Exemple

Exemplu de scrisoare trimisa instituțiilor publice / organizațiilor locale pentru a le solicita sprijinul în pregătirea bazei de date a CIC : Consiliul Județean Sibiu

Consiliul Judetean Sibiu

Domnului ………………..

Prin aceasta scrisoare dorim sa va aducem la cunostinta intentiile institutiei noastre de a organiza un Centru de informatii pentru cetateni, un loc in care orice cetatean sa primeasca cit mai rapid informatii despre activitatea Consiliului Judetean Sibiu si unde sa-si rezolve problemele pe care le are cu serviciile noastre de specialitate.

Tot aici cetateanul va avea ocazia sa depuna plingeri si cereri, sa ofere informatii despre societatea civila, sa dea idei pentru rezolvarea diverselor probleme de interes public.

Am fi deosebit de onorati daca si institutia dumneavoastra ar dori sa participe la proiectul nostru, pentru ca impreuna sa fim cit mai utili cetatenilor.

De aceea, va propunem o intilnire in care sa avem prilejul de a stabili modalitatile concrete de colaborare. lnteresul nostru, in raport cu institutia dumneavoastra s-ar situa la nivelul informatiilor legate de competenta de rezolvare a problemelor din sfera de interes a cetateanului, posibilitati de contactare, adrese, program de lucru si alte informatii pe care le considerati utile pentru cetateni.

lata de ce va rugam respectuos sa ne contactati la telefoanele 217733 sau in scris pe adresa Consiliului Judetean Sibiu.

Sperind intr-o colaborare sincera, va multumim pentru timpul acordat.

lng. Nicolae Nan
Presedintele Consiliului Judetean Sibiu

 


[sus]